34 yaşındaki Stacey Gwilliam, 2015 yılında evlenme teklifinden birkaç gün sonra Güney Galler’deki Gower Yarımadası’ndaki Caswell Koyu’nda romantik bir yürüyüş sırasında nişanlısıyla arbede etmişti.
Şanssız bayan 39 yaşındaki Keith Hughes tarafından hücuma uğramıştı
Keith Hughes, nişanlısı Stacey’i onu boğmaya çalışıp Galler, Swensea’da sığ bir mezara gömmüştü.
Beden geliştiricisi olan Keith Hughes, polislere “Onu asla bulamazsınız” demişti.
Stacey Gwilliam, nişanlısının onu gömdüğü mezardan tırnaklarıyla kazıyarak kurtulmuştu. Stacey, 14 gün komada kalmıştı.
Toplamda 26 gün hastanede yatan Stacey, uzun mühlet baston yardımıyla yürüyebiliyordu. Yeme-içme ve konuşma meseleleri da çekmişti.
Müthiş hücumdan lakin sinemalarda görebileceğimiz bir çabayla kurtulan Stacey’nin geçtiğimiz Kasım ayında hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
İsimli tabip, Stacey’nin akciğerinden rahatsız olduğu ve teneffüs kasvetleri çektiği söyledi. Polis takımları Stacey Gwilliam’ın mevtinde kuşkulu bir durum olmadığını söyledi.
GÜNDEM
24 Mayıs 2022GÜNDEM
24 Mayıs 2022GÜNDEM
24 Mayıs 2022GÜNDEM
24 Mayıs 2022GÜNDEM
24 Mayıs 2022GÜNDEM
24 Mayıs 2022GÜNDEM
24 Mayıs 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.