Kahramanmaraşlılar Kurtuluş günü TT oldu

12 Şubat 1920'de düşmanı kendi çabalarıyla topraklarından atan Maraş'a Kahramanlık unvanı verilmişti. Bugün 12 Şubat 2018 ve Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 98. yıldönümü. #HerFerdiKahramanMaraş TT oldu.
Bu haber 2053 kere okunmuş.12 Şubat 2018, Pazartesi - 14:55

12 Şubat 1920'de düşmanı kendi çabalarıyla topraklarından atan Maraş'a Kahramanlık unvanı verilmişti. Bugün 12 Şubat 2018 ve Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 98. yıldönümü. 
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç 12 Şubat gününü tüm Türkiye'ye duyurmak için çalışanlarına talimat verdi. Tüm Maraşlılara SMS gönderildi ve sosyal medya hesaplarında #HerFerdiKahramanMaraş etiketinin kullanılması ricasında bulunuldu.
 
Büyükşehir Belediyesi'nin çabaları sonuç verdi. Binlerce sosyal medya kullanıcısı #HerFerdiKahramanMaraş etiketini kullandı ve Maraşlılar Twitter'de TT oldu. Şu anda 2. sırada olan #HerFerdiKahramanMaraş etiketinin 1. sıraya da yükselmesi bekleniyor.
 
Biz de bu vesile ile Tüm Kahramanmaraşlıların kurtuluş gününü kutlar, bu vatanın kurulmasında emeği geçen şehitlerimize Allah'tan rahmet dileriz.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 
En Son Haberler
Çok OkunanlarBugün . Dün . Bu Hafta
Kritere uygun haber bulunamıyor.
AnketTümü
Vatandaş olarak önceliğiniz nedir?
 
haber yazılımı: buki