
Seçimlere aylar kala belki de seçim sonuçlarını etkileyecek bir malzeme yapıldı bu insanlık dışı eylem. Bal gibi kullanıyorlar ailenin acısını. İslamiyet’te olmayan bu durumu kimlerin tezgahladığını bilemiyoruz fakat bazıları bu durumu kendi lehine kullanmaya çalıştığında da insanın aklına “Acaba..” soruları gelmiyor değil.
Suçlu kim?
Savcının öldürülmesinin suçlusunu hükümet ilk günden açıkladı. Suçlu muhalefet lideri Kılıçdaroğlu. Kılıçdaroğlu’nun böyle bir şeye kalkışmayacağı düşüncesi faili bir anda değiştirdi. Suçlu’yu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. İşin faili adliyeye giren avukatlardı. Bu da mı tutmadı. Diğer suçluyu Davutoğlu açıkladı. Savcı’yı öldüren sebep bazı muhalif medya gruplarının bir fotografı yayınlamasıydı.
Allah’ınızı severseniz siz de bir suçlu olun. Aile boyu terörist dediğiniz adam adliye etrafında günlerce keşif yapıyor. Geliyor ve Savcının odasına elini kolunu sallaya sallaya giriyor. İstihbarat uyuyor, Emniyet uyuyor ve hatta polisin gazetecilerden bile 20 dakika sonra olay yerine gelmesi tam bir fiyasko. Bunların suçlusu kim ya? Allah aşkına milletin aklıyla alay etmeyin yeter.
Şehit cenazesine gitmek
PKK’nı kalleşçe arkasından vurduğu sivil haldeki askerlerimizin cenazesine neden gitmediniz? Orada neden göremedik sizi? Savcı şehit de askerler şehit değil mi?
Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan umutluydum. Bu defa olacak bu iş diyordum. Tam bir Anadolu çocuğu, vatanını, milletini seven birisi diyordum onun için. Diğerlerinde olduğu gibi maalesef bunda da yanılmışım.
Rasim Akağaç - Konya