Corvera’nın Yatırım Süreci
Corvera, Londra ve San Francisco merkezli bir startup olarak, 6 Degrees Capital liderliğinde 4.2 milyon dolar seed yatırımı aldı. Bu finansman turunda 20VC, Rebel Fund, Duke Capital Partners, Multimodal Ventures, Y Combinator ve çeşitli melek yatırımcılar yer aldı.
AI Destekli Operasyonel Çözümler
Corvera, tüketici paketlenmiş mallar (CPG) markaları için bir agentic operating system geliştirmeyi hedefliyor. Bu platform, CPG ekiplerinin genellikle manuel olarak yaptığı işlemleri otomatikleştiriyor. Örneğin, satın alma siparişlerinin girilmesi, finansal raporların uzlaştırılması ve talep tahminlerinin güncellenmesi gibi işlevler artık AI ajanları tarafından gerçekleştirilecek.
Gelecek Planları
Toplanan fonlar, Forward Deployed Engineers istihdam etmek ve tedarik, perakende uyumu ve müşteri hizmetleri gibi alanlarda ajan iş akışlarını genişletmek için kullanılacak. Corvera’nın CEO’su Christopher Kong, daha önce yedi yıl boyunca teknoloji alanında önemli deneyimler edinmiş bir girişimci.
Corvera’nın bu yatırımı, AI teknolojisinin CPG sektöründeki potansiyelini gözler önüne seriyor ve bu alandaki dijital dönüşümün hızlanmasına katkıda bulunuyor.

